Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Με σκοπό την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτησή σας, η εταιρεία μας σας προσφέρει  επιλογές τρόπου πληρωμής των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε, οι οποίες συνδέονται, μεταξύ άλλων, και με τον χρόνο επεξεργασίας του αιτήματος παραγγελίας σας ή/και τον χρόνο αποστολής των προϊόντων.

Αφού αποφασίσετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που μας αποστέλλετε εμπίπτουν στην αυστηρή πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που τηρεί η εταιρεία μας και συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.

 

1. Πιστωτικές - Χρεωστικές - Προπληρωμένες Κάρτες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική / χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα. Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες.

Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω της Stripe που χρησιμοποιεί τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφαλείας και κρυπτογράφησης και οι συναλλαγές σας μέσω αυτής είναι απόλυτα ασφαλείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο www.thinkeco.gr.

 

3. Πληρωμή μέσω Paypal:

Η Paypal αποτελεί τον πιο γνωστό διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω PayPal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της PayPal. Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο www.thinkeco.gr.