Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών στη διεύθυνση αποστολής που μας δηλώνετε. Καλύπτονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα προστασίας για την ασφαλή παράδοση των αποστολών.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ενημερωτικό email με τον αριθμό  αποστολής  καθώς και τον σύνδεσμο (link) με την ηλεκτρονική διεύθυνση της παραγγελίας σας όπου θα έχετε δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξή της.  

Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 60€ η αποστολή γίνεται δωρεάν σε όλη την Ελλάδα. 

Η χρέωση είναι ενιαία - 3.00€ - για όλα τα δέματα που αποστέλλονται στην Ελλάδα. Η αποστολή δεμάτων σε δυσπρόσιτες περιοχές, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο των εταιρειών courier, επιβαρύνει τον πελάτη.

Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ (24%)

Επιλέγοντας αποστολή με την Box Now - και ενιαία χρέωση 1€ - ετοιμάζουμε και αποστέλλουμε στο δέμα σας στο πλησιέστερο στη διέυθυνσή σας διαθέσιμο locker. Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο hello@thinkeco.gr ή στο τηλέφωνο 6942998515 για να στείλουμε το δέμα σας στο locker που επιθυμείτε. 

Επίσης τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ευρώπη και το κόστος υπολογίζεται αυτόματα στο checkout.

Χρόνος αποστολής

Η παραγγελία σας ετοιμάζεται εντός 24 ωρών από τη λήψη της ή το αργότερο την πρώτη εργάσιμη ημέρα εάν η παραγγελία έχει γίνει Σαββατοκύριακο ή αργία και παραδίδεται στην συνεργαζόμενη εταιρία Courier.

Στη συνέχεια χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για να φτάσει σε εσάς. Ο χρόνος που απαιτείται είναι μεγαλύτερος για παράδοση σε δυσπρόσιτες περιοχές και κατά τις περιόδους ιδιαίτερης αιχμής και εξαρτάται αποκλειστικά από την μεταφορική εταιρία.

 Αν έχετε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο hello@thinkeco.gr