Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα Επιστροφής


Στόχος μας είναι να μείνετε ικανοποιημένοι από τα προϊόντα μας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας να επιστρέψετε μέρος ή και όλα τα προϊόντα που αγοράσατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Πως γίνονται οι επιστροφές;

Μπορείτε να κάνετε αίτημα επιστροφής του προϊόντος στέλνοντάς μας email στο hello@thinkeco.gr εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Οι προϋποθέσεις για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας είναι:

  1. Να έχετε κρατήσει την απόδειξη πληρωμής.
  2. Το προϊόν να βρίσκεται άθικτο στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. 

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email για την εξέλιξη της επιστροφής των χρημάτων σας. Τα έξοδα αποστολής που ενδεχομένως να πληρώσατε κατά την αγορά σας, δεν επιστρέφονται.

Για την επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος το κόστος επιστροφής και επαναποστολής επιβαρύνει τον πελάτη.

Ελαττωματικό προϊόν

Στην απίθανη περίπτωση που λάβετε ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιο προϊόν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς. Θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email στο hello@thinkeco.gr  για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του. Εάν το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο, μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συνεννόησης.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε στείλτε μας email στο hello@thinkeco.gr. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών.

Λόγω της φύσης των προϊόντων δεν μπορούν να επιστραφούν σαπούνια και καλλυντικά.